Repair & Refurbish service voor Telecommunicatie?

We zijn in Nederland verwend met onze telecommunicatie apparatuur, en veel bedrijven hebben dan ook de modernste apparatuur die alle soorten oplossingen kunnen bieden voor klanten aan de telefoon. Maar wat nou als je een iets ouder systeem hebt, waar jouw telecom leverancier geen support meer voor kan bieden als je een mega grote storing hebt?

Terwijl je duizenden euro’s hebt uitgegeven aan een goed werkende telecom structuur, is de apparatuur na enige tijd weer verouderd, en mogen onderdelen worden aangeschaft die eigenlijk niet meer leverbaar zijn.

Gelukkig is er een oplossing…

Telecom onderdelen aanbieder Aatelco biedt nu een nieuwe unieke telecom ‘repair en refurbish’ service in Nederland. Aatelco springt hier op in door haar dienstenportfolio uit te breiden om zo partners en eindgebruikers in staat te stellen de, vaak nog niet afgeschreven, bestaande installatie te blijven gebruiken.

Wanneer telecom apparatuur defect is, wil je zo snel mogelijk weer operationeel zijn toch? Dit bedrijf heeft een zeer deskundig team van mensen, die er voor zorgen je gewoon bereikbaar blijft op een eenvoudige en kostenbesparende manier.

Alle reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. Mocht repareren niet meer baten aan de apparatuur, of neemt het teveel tijd in beslag, dan kan er gebruik gemaakt worden van onze swap-service. Er wordt dan gezorgd voor een identiek, of minimaal gelijkwaardig, apparaat of onderdeel.

Aatelco  biedt deze dienst aan voor de volgende apparatuur en software :

  • ISDN telefooncentrales
  • VoIP telefooncentrales
  • Printplaten en overige onderdelen
  • Digitale systeemtoestellen
  • Draadloze DECT toestellen
  • GSM toestellen en smartphones
  • Toebehoren zoals headsets, adapters etc.

Ze hebben ook een geweldig stukje geplaatst op hun website over duurzame energie : “Investeren in duurzame recycling: het mes snijdt ook aan uw kant!”

Leuk bedrijf, en zeker een aanrader als je in de problemen komt met jouw telecommunicatie apparatuur uitval 🙂

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …