Home / Diversen / Reggeborgh en Reggefiber overgenomen door KPN

Reggeborgh en Reggefiber overgenomen door KPN

Het grote KPN koopt alle onderdelen uit de kleinere service provider Reggefiber joint venture die netwerkdiensten leveren aan dienstenaanbieders op het gebied van glasvezel. Tevens koopt het een aantal belangrijke onderdelen uit de bekende Reggeborgh groep.

Alle partijen zijn dit op 8 november overeengekomen. Met de overname wordt KPN eigenaar van alle dienstenaanbieders die voorheen onder Reggefiber en Reggeborgh hingen. Reggefiber doet geen uitspraken over de verkoopbedragen.

De verkoop moet nog worden goedgekeurd door NMa.

KPN koopt van de Reggeborgh groep de internet service providers XMS, Edutel en Concepts ICT (gezamenlijk 110.000 klanten!).

Van Reggefiber koopt het de service providers Glashart Media, Lijbrandt, Reggefiber Wholesale en de ISP Fabriek. De laatste is onderdeel van Lijbrandt en biedt white label diensten voor startende ISP’s.

Dat betekend dat KPN een groot gedeelte in handen krijgt van het glasvezel aanbod in Nederland. Dit heeft zeker invloed in de toekomstige plannen van KPN!.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …