Primafoons krijgen mogelijk andere naam

KPN heeft grootse plannen met de eigen winkels, die nu nog onder de naam Primafoon werken. De kans is groot dat die formulenaam in 2008 plaats maakt voor een andere.  KPN heeft in totaal 105 Primafoon-winkels.

Tachtig vestigingen zijn vorige maand omgebouwd naar de tweede generatie. Met de overige 25 winkels, voornamelijk de grootste binnen het bestand, wacht de telecomreus. Deze winkels gaan het eerst om naar de nieuwe formule.

De beleving van de wachttijd door de klant was een van de punten die is aangepakt. “In de nieuwe Primafoon-formule is het aangenamer wachten. Zo hangen mobiele telefoons niet meer aan de muur, maar liggen ze op een tafel bij de ingang. Daardoor kan de klant ze heel eenvoudig uitproberen. De hele formule is nu veel meer vanuit de klant gedacht en minder vanuit het product of onze eigen organisatie. Dat is natuurlijk een wezenlijk verschil.”

Designbureau Day tekent voor het ontwerp van de nieuwe winkels. KPN worstelt al enige tijd met zijn retailactiviteiten. Onlangs werden onder meer de 576-winkels omgebouwd naar Hi-winkels. De vijf KPN Klik-winkels zijn gesloten.

Frank
(bron franchiseformules.nl)

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …