Planet Internet wordt KPN vanaf NU

Om maar gelijk binnen te vallen : Planet Internet zal binnenkort niet meer bestaan.

Een van de oudste internet providers van Nederland, houdt op met leveren van producten, en zal verder gaan onder de noemer KPN Internet / KPN InternetPlusBellen

Ik had er al eerder over geschreven, maar nu wordt het ook medegedeeld op de website zelf. Er is zelfs sinds vandaag een site opgestart om het allemaal duidelijk uit te leggen :

http://www.planet.nl/planetnaarkpn/

Er veranderd voor de gebruiker niets zeggen ze, maar willen de trouwe gebruikers van Planet Internet dat wel? Contractueel veranderd er niets, omdat Planet Internet al een onderdeel van KPN was. IS ER EEN JURIST IN DE ZAAL? KAN HIJ DEZE VRAAG BEANTWOORDEN?

Lees de website maar eens door, en je zult een paar verrassende zaken tegenkomen. Een jaar geleden nog een nieuw logo (zie boven), maar dat is al na een jaar verloren helasa.

Succes aan diegenen die gaan bellen met Planet Internet voor verdere informatie!

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …

One comment

  1. Gaat de snelheid nu ook omhoog de oude het sneleheden zijn namelijk hoger en goedkoper dan van de ex planet abbos ??’en planet en het net heten nu toch kpn snap er nu echt nuks meer van word denk een nog grotere puin hoop dan het al was .