Home / ADSL / PC Veilig van Planet Internet – Gratis of niet?

PC Veilig van Planet Internet – Gratis of niet?

We hebben de grootste Internet Provider van Nederland. Die hebben producten in de markt gezet die in eerste instantie GRATIS zijn, en nu nog steeds gratis zijn voor bepaalde abonnementen.

Nu zien een groot gedeelte van de bestaande klanten van Planet Internet, dat er een verhoging is gedaan van enkele euro’s, voor de dienst PC Veilig.

Nu blijkt dit via de website van planet GRATIS te zijn voor abonnementen comfort en Advanced. Maar wat blijkt nu, ook die klanten krijgen een rekening voorgeschoteld van enkele euro’s!

Hier een screendumpje van de rekening

En hier een screendump van Planet Internet site zelf : (Let op de Gratis voor Comfort en Advanced!)

KPN-woordvoerster Eke Wolters laat weten het ging om ‘een menselijke fout’. Een Planet-medewerker had foutief ingevuld dat PC Veilig bij Comfort-klanten die dit beveiligingspakket hadden ingeschakeld in rekening moest worden gebracht. Volgens KPN-woordvoerder Eke Wolters krijgen alle getroffen Planet-klanten het geld teruggestort.

Vanaf deze maand is PC Veilig voor de Planet-abonnees met de goedkope abonnementsvormen niet meer gratis. Maar dat geldt niet voor klanten met een Comfort-abonnement of hoger.

Oei, Planet maakt een fout hier met een groot aantal gebruikers verkeerd te benadelen. Gezien de zeer negatieve reacties op de redactie blog van nu.nl, heeft planet na een tijdje een groot aantal klanten verloren. Planet Internet, doe je best om de bestaande service, gebruikers, en de prijzen in orde te krijgen. Doe je dat niet? Dan denk ik dat er een ‘probleem’ is op lange termijn…

Links naar betreffende sites :
http://www.kpn.com/kpn/show/id=833507
http://nu.web-log.nl/nu/2007/12/pc_veilig_van_p.html

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …