KPN en SNT gaan actie voeren

KPN heeft niks van zich laten horen, en dat betekent dat KPN Contact (Dochter Onderneming van KPN zelf..) aktie gaat voeren tegen het beleid van KPN. En dat alles voor een goede CAO natuurlijk.

In eerste instantie denken de vakbonden aan demonstratieve acties bij de kantoren. Het publiek zal daar nauwelijks hinder van ondervinden, zo hebben de vakbonden woensdag laten weten. Naarmate de tijd verstrijkt, worden de acties zwaarder, zo waarschuwden de bonden. Zij sluiten niet uit dat de consument er dan wel last van krijgt.

Loonsverhoging
De onderhandelingen over een nieuwe cao voor de 3300 vaste medewerkers van de callcentra zijn vastgelopen. De bonden eisen zowel voor 2007 als voor 2008 een loonsverhoging van 3 procent.

Het telecombedrijf wil de eisen niet inwilligen omdat hierdoor de werkgelegenheid op het spel zou komen te staan. Vorige week stelden de bonden een ultimatum dat woensdag afliep.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …