KPN Bellen App – Thuis bellen met je Android [Update]

kpn-bellen-appAfgelopen juni vroeg KPN op Facebook 100 test personen voor iets nieuws :

“Wij zoeken 100 testers voor de KPN Vast Bellen app voor Android! Wil jij de app voor ons testen? Kijk dan op deze link om te zien of je in aanmerking komt: http://bit.ly/152DJkA”

Na enige tijd van succesvol testen met de demo, gaat KPN vanaf 1 oktober de gratis Android app aanbieden, die het mogelijk maakt om thuis te bellen en gebeld te worden via je vaste nummer op je Android telefoon. Dus het betekend dat je eigenlijk geen DECT telefoon meer nodig hebt in je huis.

De KPN Bellen App – Dus bel gewoon thuis met je Smartphone en profiteer van de lage bel tarieven van Internet Plus Bellen van KPN. Iedereen die thuis op een Android telefoon de app heeft geïnstalleerd, kan dus gebruik maken van deze app/mogelijkheid.

Schijnbaar is deze app alleen geschikt voor klanten van InternetPlusBellen en Alles-in-1 van KPN, en dan maakt het ook niet uit of het een koper kabel of een glasvezel kabel is 🙂

Wat heb je nodig?

  • InternetPlusBellen / Alles-in-1 van KPN
  • Android 2.3 of hoger
  • iOS wordt niet ondersteund
  • En de nieuwere types Experia Box types als (TG787v, TG789n, VGV7519, ZTEH220N, ZTEH368N)

Ik denk dat dit een super leuke aanvulling is op de huidige diensten van KPN, en voor velen van ons een interessante mogelijkheid om de DECT telefoon nu eindelijk eens weg te doen. Maar wel met behoud van het aloude gevoel van ‘vaste lijn’ bellen?

Hoezo vaste lijn weg? Lang leve de KPN Bellen App 🙂

PS : De app is nog niet zichtbaar in de Android  Play, maar dat zal niet lang meer duren.

[Update 04-10-2013]
We zijn ondertussen alweer 4 dagen verder, maar de APP is nog niet zichtbaar, maar de informatie pagina is alwel actief

http://www.kpn.com/prive/vast-bellen/vast-bellen-app.htm

Downloaden van de app gaat nog niet, want hij verwijst naar een foutieve URL

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.kpn.voip

[Update 06-03-2015] 
Hij is ondertussen niet meer verkrijgbaar in de playstore, en al enige tijd niet meer te installeren. Dit zegt de KPN hierover

KPN werkt aan verbeterde versie Bellen app.  KPN heeft besloten een verbeterde versie van de Bellen app te ontwikkelen en de huidige app niet meer beschikbaar te stellen. KPN is niet tevreden over de prestaties van de huidige app omdat er sprake is van een aantal technische onvolkomenheden. Daarom wordt nu gewerkt aan een nieuwe versie. Zodra een verbeterde versie beschikbaar is, zal KPN hierover vanzelfsprekend nadere mededelingen doen.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De beste Samsung telefoon onder 300 euro

De beste Samsung telefoon onder 300 euro

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone maar wil je niet de hoofdprijs betalen? …