Jouw wens wordt niet gewenst bij Ziggo

Wat al een behoorlijke tijd speelt bij Ziggo en zijn klanten, is de klachten over het terugbrengen van het aantal zenders op de kabel. Bij mijn eigen familie in het oosten, is dit ook het geval. Hier werd namelijk de grootste duitse zender RTL van de kabel gehaald, en werd TV Oranje ervoor teruggebracht.

Ja, u lees het goed. TV Oranje!

TV Oranje is bv : De Alpenzusjes, Dennie Christian, Fransie Bauer, en vele andere grote artiesten. Als reden heeft Ziggo toen verteld (2010) dat het puur een kostenkwestie is geweest om de zenders te ruilen. Wat blijkt nu, dat er veel meer klanten zijn die hier al langer over klagen, en dat er steeds meer zenders er ook vanaf worden gehaald.

Maar waarvoor eigenlijk?

Nu blijken de wensen van klanten er niet toe te doen kennelijk, en mag Ziggo gewoon verder gaan hiermee. Ziggo mag van het Commissariaat voor de Media hun wensen negeren en is niet verplicht een aantal geschrapte tv-zenders terug op de buis te brengen. SP-Kamerlid Jasper van Dijk, oprichter van het meldpunt, vindt dat het hoog tijd is voor nieuw beleid. Hij wil dat Ziggo en andere kabelbedrijven gehouden worden aan een bepaald minimum zenderaanbod.

Uw wens is niet gewenst..

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …