Alles over de iPhone SE

Met de iPhone SE introduceerde Apple in 2016 een toestel die goedkoper was dan alle voorgaande toestellen van de Amerikaanse producent. Het toestel lijkt qua vorm sterk op de iPhone 5S met een 4 inch-scherm, maar is intern een stuk beter! Zo beschikt de iPhone SE over een fraaie 12 megapixel-camera en zit er een krachtige, nieuwe A9-processor onder de motorkap van deze iPhone ‘Special Edition’. Standaard wordt iOS 9.3 op het toestel geïnstalleerd. Al verwacht men dat de iPhone SE tegen het eind van 2016 ook iOS 10 ondersteunt. Al met al is de iPhone SE een ideaal toestel voor iemand die kwaliteit wenst tegen een relatief lage prijs!

Goedkope optie naast de iPhone 6 en 6S

De iPhone SE is een goedkope optie naast de nieuwste iPhone 6 en iPhone 6S. Hoewel de vormgeving van de iPhone SE anders is, doet dit model qua techniek niet veel onder bij de nieuwere iPhone 6 en 6S van Apple. Mocht je voorheen een iPhone 5S gebruikt hebben, dan is de iPhone SE ook interessant door het feit dat je veel van je accessoires ook in combinatie met dit toestel kunt gebruiken. Een hoesje voor je oude iPhone 5S past bijvoorbeeld prima om je nieuwe iPhone SE. Hiermee bespaar je op de kosten voor de vaak dure accessoires!

Een iPhone SE aanschaffen

Een iPhone SE kun je los aanschaffen in de winkel, maar ook combineren met een iPhone SE abonnement. Het is sterk aan te raden om mobiele data in je abonnement op te laten nemen, omdat je niet voortdurend afhankelijk wilt zijn van een (openbaar) WiFi-netwerk. Daarbij is het tegenwoordig ook met een internetverbinding mogelijk om telefoongesprekken te voeren, wat de noodzaak van belminuten minder groot maakt.

Tip: wil je een iPhone SE met abonnement aanschaffen? Voer eerst een online vergelijking uit om de goedkoopste provider te vinden!

Over Gerard Ubert

Een gestoord maar zeker creatief brein die in staat is om verschillende hersenspinsels op papier te zetten. Mijn specialisaties: Consumenten electronica, Sociale items en suggestieve blogs.

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …