Hi Abonnementen in KPN Compleet en KPN FamilieVoordeel

Mobiele Hi klanten kunnen vanaf 20 november ook profiteren van KPN Compleet en KPN Familievoordeel.  Voor Hi abonnementen gelden dan dezelfde voordelen als voor de mobiel abonnementen van KPN.

Jongeren hebben andere behoeften dan ouders als het gaat om hun mobieltje. Met het toevoegen van Hi abonnementen aan KPN Compleet en KPN Familievoordeel is er nu ook een meer passende  keuze voor de jongere in het gezin.

Zowel nieuwe als bestaande Hi klanten kunnen profiteren van de voordelen van KPN Compleet en KPN Familievoordeel. Bij verlenging van het abonnement, kan de klant zich vanaf november aanmelden voor KPN Compleet en KPN Familievoordeel.

KPN Compleet

Bij een combinatie van Alles-in-1 Thuis van KPN en één of meerdere mobiele abonnementen van  KPN, en vanaf november dus ook Hi, krijgen klanten met KPN Compleet extra voordelen.

Door alles bij één provider onder te brengen wordt het gemakkelijker om de telecomzaken binnen het gezin te regelen. En met KPN compleet krijgt de klant ook nog eens extra voordelen. De blijvende extra voordelen van KPN Compleet zijn:

  • Gratis Pluspakket met o.a. 45 extra tv-zenders bij Interactieve TV van KPN
  • Gratis onbeperkt onderling bellen met de KPN- en Hi –nummers van gezinsleden, vast én mobiel
  • Dubbel zoveel mobiele belminuten, MB’s en sms’jes per maand met KPN Mobiel en Hi

Abonnementen

KPN FamilieVoordeel

Met KPN FamilieVoordeel bieden Hi en KPN tot € 10,- korting voor elk extra mobiel abonnement van Hi of KPN op hetzelfde huisadres. KPN FamilieVoordeel geldt voor maximaal vijf abonnementen van KPN Mobiel of Hi op hetzelfde adres. Meer informatie over KPN Compleet en KPN FamilieVoordeel is te vinden op kpn.com/compleet of kpn.com/familievoordeel.

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …