Gratis Retro Headset te Winnen!

konkis-coco-phone-retro-handset-white-35-mm-connector_0Deze winactie is afgelopen, en we zijn alweer de volgende actie aan het bedenken!

Enige tijd geleden hebben we een actie gehouden, waar een leuke portable speaker te winnen viel, en de gelukkige winnaar is er nog steeds heel blij mee hoorde ik onlangs. Dit was een behoorlijk succes, en we hebben gedacht om een nieuwe actie te beginnen de komende 2 weken.

Deze keer een iets passende product, waar menig 40+ lezers wel zeker herinneringen ophalen.
Een Retro Headset voor je Mobiele Telefoon!

Wat moet je ervoor doen deze keer?

  1. Ga naar de Speciale pagina op Facebook (Geen Facebook – Klik hier)
  2. Registreer jezelf
  3. Meer kans = Delen met Vrienden!

Op de ouderwetse manier bellen met deze Konkis Coco Phone retro handset!

Dankzij de 3,5mm connector kunt u voortaan bellen met deze ouderwetse telefoonhoorn. Deze manier van bellen zorgt er voor dat 99% van de telefoonstraling tijdens het bellen wordt tegengegaan. U kunt tijdens het bellen nog gewoon gebruik maken van de overige functies van uw toestel.

De handset is voorzien van een speaker en een microfoon met hoge kwaliteit. Ook zit er op de handset een knop voor het aannemen/beëindigen van uw gesprekken. Tevens beschikt deze handset over een geluidsreductiesysteem.

Dimensies: 8,5 x 22,4 x 29,8 cm, en verkrijgbaar in verschillende kleuren!

 Deze actie is mogelijk gemaakt door MobielBereikbaar.nl

Mobiel BereikbaarMobielBereikbaar.nl is elke dag druk met al hun klanten voorzien van de mooiste, leukste en beste smartphone accessoires die er op de markt zijn.

Telefoonhoesjes hebben ze in overvloed op deze webshop, maar de andere producten op de website zijn absoluut ook de moeite waard. Voor de nieuwste telefoons zoals de HTC One Mini en Samsung Galaxy S4 Mini zijn vele accessoires beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar het grote assortiment Galaxy S4 Mini hoesjes!

Klik hier om te kijken in hun webshop

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone die aan al je eisen voldoet en …