Gratis Laptop bij Internet Plus Bellen Premium

Even heel eerlijk : Op dit moment zijn er geen gratis laptops bij de Internet Providers in Nederland.Maar we houden het scherp in de gaten als er aanbiedingen zijn. Houd deze pagina in de gaten, want we gaan dit weer in de gaten houden!

Maar we hebben wel een steengoede aanbieding met Gratis laptops, Apple iPod’s, PS3, en veel meer bij een mobiel abonnement

Gratis Cadeau’s + Gratis Telefoon! TV’s, extra toestellen en Meer

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

10 comments

 1. vodafone is dan ook bij de top 3 duurste aanbieders. dwz. de kado’s worden ruimschoots gecompenseerd door je te dure rekening!beter goedkope aanbiedre, en zelf je laptop kopen.

 2. Pattie weet blijkbaar niet waar ze over praat. Ik ben al tijden in bezit van premium en wil echt niet meer zonder. Onafgebroken een snelheid van 2MB en gratis bellen. Top ping online in games en nog nooit uitval gehad. Service van KPN was super. Voor KPN had ik Orange (bagger!!!!) en die ontving ik niet. Bleek korte tijd later dat ik geen telefoonkabel binnenkomend had. KPN gaf direct aan dat het hen fout was en ging gratis een gat graven. Kosten waren anders 300 euries!

 3. Hoi, ik heb ook in september 2008 InternetPlusBellen Premium van de KPN genomen, en nu 24 januari, dus na 4,5 maanden krijg ik van de KPN na veel bellen en schrijven een briefje van exact 4 regeltjes dat ik bij het aangaan van het abonnement op de hoogte was van het feit dat ik geen laptop zou krijgen en dat ik buiten de aanbieding viel. Ik heb er bij het afsluiten nog specifiek om gevraagd, en tijdens de telefoongesprekken steeds te horen gekregen dat ik hem zou krijgen, maar nu na 4,5 maanden doen ze het voorkomen dat ik dus al die tijd wist dat ik hem niet zou krijgen. Ik heb nu internet en telefonie opgezegd omdat dat tot 1-2-09 zonder kosten kon, zolang je het maar niet eens bent met de 44,= euro verhuiskosten. Televisie ga ik opzeggen, mijn mobiele abonnement zo gauw het afgelopen is, en mijn vrouw die over wilde stappen naar KPN blijft nu maar lekker waar ze is.
  Waarschijnlijk staat KPN voor: Klanten Probleemloos Naaien !!!

 4. Wij hebben ook dit pakket besteld voor het bedrag van 65 euro.
  nergens zie ik staan dat er nog kosten moeten worden betaald voor btw, vandaag de rekening gekregen en 77 euro afgescheven, 12 euro btw erbij….
  beetje flauw om dan te adverteren met 65 euro.
  Zie ook nergens in mijn brieven en op de site dat het ex btw is.
  Kan ik hier iets mee denken jullie?

  groetjes Ilse

  • Jha heb het ook geprobeert internet plus belen en interactieve tv
   nou had na 2 maanden nog geen tv

   en die internet plus bellen helemaal een ramp ik kon 9 van de tien keer niet een bellen of gebeld worden en dan me internet gewoon op 1 dag lag me internet verbinding er uit tot wel 60 x op 1 dag en dan ook nog een rekening durven sturen van 204,00 die zijn echt helemaal gek daar en dat was in julli ik wacht nu nog op een krediet nota moet hem nog krijgen

   Het blijkt wel KPN word veel te groot en loopt altijd langs elkaar heen daar
   en die achtelijke bel kosten zijn ook niet normaal

   Mvg Peter uit harderwijk

 5. dat is een oud systeem hoor, er zijn meerdere manieren om een gratis laptop te verdienen: affiliate spelen, een abonnement nemen voor langere tijd, vrienden in laten schrijven op het aanbod, een wedstrijd, ….

 6. Ik heb internetplusbellen premium 1 september besteld. Het stond toen nog op internet. Ik hoorde via vrienden dat de aanbieding met laptop niet meer zou gelden. Dus maar weer eens gebeld met kpn. Daar kreeg ik te horen dat het sinds 1 sept. niet meer gold terwijl het t?m 3 sept. op hun site stond. Ik heb al meerdere keren gebeld om het te annuleren maar dat ging niet omdat de bestelling niet in het systeem stond. Nu heb ik dan de bevestigingsbrief gekregen. Dus heb ik vandaag weer een keer gebeld( inmiddels de 4e keer). Nu zeggen ze weer dat ik de laptop wel krijg en dat die actie t/m 1 october verlengd zou zijn. En dat ik de laptop dus echt wel krijg. Ik heb hem zelfs uitgelegd dat ik nu 4 verschillende medewerkers heb gesproken sinds ik besteld heb en dat ik steeds verschillende uitspraken krijg en dat ik nu dus echt niet meer weet wat ik moet geloven. Hij verzekerde me dat ik dus wel in aanmerking kom voor de laptop ook al kom ik van planet en heb ik besteld op 1 september. Eerlijk gezegd weet ik niet meer waar ik aan toe ben en zou graag willen weten hoe ik nu zekerheid krijg.

 7. De aanbieding stond er wel InternetPlusBellen premium. We hebben het besteld maar de volgende dag was de aanbieding weg en verschoven naar Internet Premium. De aanbieding op InternetPlusBellen heb ik toevallig geprint voordat ik bestelde. Evenals dat ik navraag had gedaan bij de primafoon in onze stad en die bevestigden mij dat de aanbieding ook voor ons gold. Ondanks dat wij een planet.nl pakket (comfort oud) hebben. Nadat we besteld hadden was de aanbieding weg en dus verschoven naar Internet Premium. Pure misleiding naar mijns inzien. En heb toen de primafoon weer gebeld om te vragen hoe het zit. En voila Nu gold het opeens niet meer voor ons. Maar besteld hebben we het wel! Ook vanwege die leuke aanbieding.. ondanks dat het een op=op aktie is hebben ze schijnbaar genoeg van die laptops omdat de aanbieding nog op Internet Premium staat. Dus hoop ik dat we dat dingetje nog krijgen. Maar waarschijnlijk zijn wij gewoon misleid en bedonderd.

 8. Hoezo goede aanbieding ? Internet + bellen van KPN is bagger. Support is slecht en het geheel is veeeeel te duur. Als je wilt weten hoe het wel moet mail me dan maar es!