De grens met Duitsland..fijn.

Als je de grens overgaat vanuit Duitsland naar Nederland (In het Oosten), dan heb je wel eens te maken met Politie. Hoe vreemd het ook klinkt. Vandaag ook weer.
Mooi weer was het wel, en daar had de politie ook weer zin in. Nou 1km voor de grens stonden er 2 agenten op motor netjes te wachten. Ik reed er met 100kmh voorbij, en ja hoor de motoragent start de motor en voila stond alweer op de autobahn.

Na 10 sec stond de motor agent achter mijn auto en begon te signalen! Ben aan de beurt…:(

Maar nee, de oude Poolse auto achtermij werd staande gehouden. Poah, gelukkig want ik was niet diegene. Vlakbij de grens kwam er een motor aangereden met volle snelheid en stopte met lichten VOOR de auto. Nu ben ik aan de beurt. Op het moment dat ik bijna stopte op de vluchtstroor, kreeg de motoragent een signaal kennelijk dat ik het niet was, en weer door mocht rijden. Tjonge, daar schieten we dan ook mee op! Geweldig…

Politie Duitsland, wees eens duidelijke wie je aanhoudt. Polen die gaan snuiven in blowend nederland, of een gewone nederlander die gewoon naar zijn werk probeert te gaan. Argh….

frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …