De Constructie I-Tv met Gratis Digitenne

Goedemorgen,

Interactieve TV in combinatie met een Digitenne Abonnement. Die constructie schijnt wel eens wat problemen te geven, volgens diverse bronnen op het internet.

Even een korte uitleg van deze leuke en GRATIS constructie. U besteld Interactieve TV van de KPN. Dit kost €9,95 maandelijks bovenop uw ADSL verbinding van KPN. Stel u heeft 2 televisies thuis : 1 in de woonkamer, en 1 boven in uw slaapkamer. Interactieven TV is op dit moment in staat om 1 televisie van HD signaal te voorzien. Dit wordt overigens in de toekomst veranderd als het goed is.

Normaal gesproken betaald men €6,95 voor een Digitenne Abonnement, maar in combinatie met een Interactief-TV abonnement VERVALT het abonnement van Digitenne volledig! Dat is mooi meegenomen, maar er zijn wel ‘regels natuurlijk.

  1. Als je al digitenne hebt, dan moet men minimaal 1 jaar al klant zijn, voordat de korting wordt toegepast. Dit is een automatisch systeem en men hoeft hier niks aan te veranderen (Normaal gesproken dan..)
  2. Moet men Extra Digitenne bestellen ivm extra tv’s, dan kan het alleen besteld worden via www.kpn.com/extratv (Met dank aan Interactieve tv forum van kpn hiervoor!)
  3. het enige wat men gaat betalen is de huur van het toestel : €3,00
  4. En Digitenne moet natuurlijk beschikbaar zijn in uw regio! (Controleer het HIER)

Vanochtend las ik een grappig stukje van iemand die deze situatie in het levende lijve heeft meegemaakt, en ook nog een bloemetje heeft gekregen vanuit Aalsmeer. Bij deze persoon waren de kosten van Digitenne gewoon blijven doorberekend in de tijd dat er Interactieve TV was. Het schijnt te zijn opgelost, dus we zijn allemaal weer tevreden.

Fijn pasen allemaal!
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …