Belkosten voor 1888 gaat naar beneden

Er is veel concurrentie op dit moment voor het informatie nummer 1888 van KPN. We noemen even 1820, 1800, 1850. En zo hebben we nog wel meer kapers op de kust.

KPN voelt de hete adem van alle concurrenten, en dus neemt men maatregelen. Ze verlagen de kosten van €1,30 naar €0.70. 

Het doorschakelen kan dus nog steeds naar mobiele, vaste, en 0900 nummers. En dat laatste is het nieuwste en aparte aan 1888. 

Ongeacht welk 0900 nummer u belt, de kosten blijven gewoon €0,70 per minuut. En dat brengt mij op het volgende : Stel, men belt een 0900 nummer wat €2,00 kost, of €1,50 van een bepaald bedrijf. `

Voila, daar kunt u behoorlijk mee besparen lijkt me. Misbruik maken zal ik maar zeggen. Succes,

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De chatprogramma’s van vroeger

Via een scherm met elkaar communiceren vinden wij nu heel normaal. Maar hoe is het …

4 comments

  1. OK Bedankt; ik ben benieuwd.

    Tom

  2. Ik heb het via de ‘officiele’ kanalen, en ik kwam dit bericht tegen op het anp nieuws. Maar dat bericht is sinds vandaag ook weer weg. Vreemd…. Ik hou het in de gaten! Bedankt tom..

  3. Hoi Frank,

    Hoe kom je aan deze informatie? Ik zie er niets over op de website. Dat zou toch wel interessant zijn als KPN met 1888 nu de recente verlaging van 1850 gaat volgen!

    Tom