Bedreigde Businesscenters KPN toch langer open

De zeven KPN Businesscenters die gesloten zouden worden, blijven nog een half jaar open. Dat heeft KPN vandaag bekend gemaakt na overleg met de ondernemingsraad en Abvakabo FNV.

Zo’n 55 medewerkers van de Businesscenters in Den Bosch, Groningen, Goes, Nuth, Hengelo, Rotterdam en Leeuwarden zijn gisteren niet in de winkel verschenen. Zij hadden zich uit protest ziek gemeld.

De medewerkers maakten zich ongerust omdat KPN van plan was de zeven winkels te sluiten en in een andere formule weer op de markt te brengen. Bestuurder Danielle Wiek: “Wij houden natuurlijk de vinger aan de pols. In de tussentijd raad ik de werknemers aan om weer aan de slag te gaan.”

Succes mensen van de Business Centers bij je toekomstige plek binnen KPN, want het ziet ernaar uit dat het na een half jaar wel voorbij is. Maar tot die tijd wel aan het werk blijven natuurlijk. Succes!

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …