Live tv kijken op Android Tablet met Interactieve TV

Vanaf vandaag kunnen KPN klanten met een abonnement op Interactieve TV ook live televisie kijken op een Android Tablet. De Interactieve TV Online dienst werd in september van dit jaar geïntroduceerd voor de iPad en laptop.

De dienst geniet enorme populariteit; in slechts drie maanden tijd hebben meer dan 90.000 klanten er gebruik van gemaakt. Dit is reden voor KPN om deze dienst verder uit te breiden met extra functionaliteiten voor Tablet gebruikers.

Via de Interactieve TV Online App is het voortaan mogelijk om op een Android Tablet live naar 20 populaire tv-zenders te kijken uit binnen- en buitenland.

De App is geoptimaliseerd voor de Samsung Galaxy Tab 10.1. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van specifieke interactieve tv-diensten zoals: Live TV Pauzeren, Programma Gemist bekijken, bladeren door een uitgebreide programmagids en de videotheek en te zoeken naar specifieke programma’s.

Er is nu ook een Interactieve TV Online App voor iPhone en Android smartphones. Voortaan is het mogelijk om de Elektronische Programmagids van Interactieve TV Online te gebruiken en via Twitter en Facebook te delen welke programma’s er worden bekeken.

Aan de in september gelanceerde Interactieve TV Online App zijn tevens extra functies toegevoegd voor iPad gebruikers. Klanten kunnen nu op de iPad naar Programma Gemist kijken, zoeken naar programma’s en video’s én zij kunnen eenvoudig zappen tussen zenders.

KPN klanten hoeven niets extra’s te betalen voor deze uitbreiding; deze mogelijkheden zijn gratis beschikbaar voor alle klanten die door hun abonnement op Interactieve TV gebruik kunnen maken van Interactieve TV Online.

Een Alles-in-één Pakket van KPN (Internet, Interactieve TV & Bellen) is verkrijgbaar vanaf 45 euro per maand. Met een extra “Opnemen Pakket” wordt het tevens mogelijk om opnames te plannen en beheren. Dit extra pakket kost 5 euro per maand.

De android app kun je heir vinden : https://market.android.com/details?id=com.kpn.epg&feature=search_result

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …