KPN verhoogt Digitenne van KPN abonnement

Koninklijke KPN NV verhoogt per 1 oktober het abonnementstarief van “Digitenne van KPN”. De abonnee televisiedienst via de digitale ether (DVB-T) die de populaire Nederlandse commerciele zenders biedt, alsmede erotiek, zal per 1 september 7,50 euro per maand kosten; 55 eurocent per maand meer dan thans het geval is.

KPN’s directeur klantencontact Jacob Middeldorp schrijft in een brief aan abonnees dat KPN de gewaardeerde lage prijs ‘graag’ zo wenst te houden. “Maar door stijgende inkoopkosten” verhoogt KPN de prijs ‘iets’.

Het huidige tarief is op 1 augustus 2007 van kracht geworden. Daarvoor kostte Digitenne van KPN nog 9,95 euro per maand. Na invoering van het Digitenne-tarief van 6,95 euro per maand zag KPN haar televisieklantenbestand stijgen van 337.000 op 30 juni 2007 naar 620.000 op 30 juni jl. (een heel klein deel hiervan is IPTV/KPN Interactieve TV klant).

Maar nu komen de kleine letters : De klanten die een DVB-T ontvanger van KPN huren betalen overigens per 1 oktober ook iets meer: voortaan 3,50 euro per maand per ontvanger in plaats van 3 euro per maand.

Ontvangst van de publieke zenders via de digitale ether (DVB-T) blijft ongecodeerd en daarmee kosteloos. Tja…

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …