Home / Digitale TV / Interactieve TV bij Telfort

Interactieve TV bij Telfort

Telfort heeft zijn aanbod uitgebreid met Interactieve TV. Het televisie aanbod zal in eerste instantie alleen af te nemen zijn door de bestaande Telfort internetklanten.

Telfort gaat later dit jaar de propositie uitbreiden met Alles-in-1 pakketten. Telfort is gestart met een Direct Marketing campagne. De internetklanten ontvangen daarbij als introductieaanbod een gratis TV-ontvanger met ingebouwde harddisk recorder in bruikleen.

Daarnaast kan er tijdelijk gebruik gemaakt worden van gratis installatie door een monteur. Het basispakket van Interactieve TV bevat 55 tv-zenders en 90 radiozenders en biedt de mogelijk om live tv te pauzeren en ‘Programma Gemist’ te bekijken van Nederland 1, 2 en 3. Ook krijgen interactieve tv klanten ‘Videotheek Thuis’ waarmee ze films, tv-series, tekenfilms, documentaires en cabaretshows on demand kunnen bekijken.

Ook is er de mogelijkheid uit te breiden met extra zenderpakketten (Pluspakket, Eredivisie Live, Sport1, Kidspakket) die via de online omgeving ‘Mijn Telfort’ naar behoeven maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden.
Interactieve TV van Telfort is verkrijgbaar vanaf 11,00 euro per maand, exclusief de kosten voor een internetabonnement.

Voor Interactieve TV van Telfort is het nodig om over Telfort internet Plus of Telfort internet Max te beschikken. Interactieve TV is te bestellen via www.telfort.nl , alle Telfort winkels en via 0900-1707.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …