Interactieve Televisie van Tele2 in all in pakket

De familie heeft Tele2 Interactieve TV aangeschaft, en het werd tijd om dat eens te reviewen. Ik kan alleen maar zeggen : WAUW
Alles werkt gewoon echt super : HD opnemen, EPG programmering, films, enz enz. Nooit gedacht dat Interactieve TV zo goed in elkaar zit. Ikzelf was betrokken bij het begin van Interactieve TV in Nederland bij 1 van de grootste aanbieders, en ik vind echt dat de technologie niet heeft stilgestaan.

Genoeg lof praat hierover, misschien interessant om toch eens te overwegen om Interactieve Televisie van Tele2 te kopen!

Zelfs de reclame op TV is gewoon goed en geniaal te noemen :

U kunt op de website van Tele2 nu vrijblijvend kijken of de Interactieve Televisie van Tele2 in all in pakket voor uw postcode beschikbaar is. Vanaf 34,95 per maand heeft u meer dan 70 televisie en radio zenders in huis, ook kan je de laatste films huren via de online videotheek van Tele2. Tevens kunt u het Internet op met een snelheid van 20 mb per seconde, dus dat is lekker snel.

Met de Harddisk Recorder bepaal je je eigen TV-avond. Hiermee kan je live TV pauzeren, terug spoelen, vooruit spoelen opnemen. Natuurlijk kan je ook kijken welke mogelijkheden KPN, UPC of Ziggo bieden voor Televisie. Het hangt ook af van de beschikbaarheid in uw postcode.

Succes!

PS : Leuk om te zien dat het schaap van Tele2 ook Frank heet!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …

2 comments

 1. Hoi Frank (leuke naam voor iemand die over Tele2 spreekt 😉 )
  Tele2 is zeker een aanrader, wij horen ook veell positieve verhalen. Mocht je het overwegen, sites zoals adslwinkel, digitaaltvkijken of adsl.nl bieden tele2 deze maand aan met de eerste maand gratis, en je maakt ook nog een kans op een ipad. Kijk maar.

  Gr.
  Niels

  • Hoi Niels,
   Bedankt voor je aanbod, maar ik woon in Duitsland, en heb al enige tijd Kabel. Gezien er in mijn gebied geen stabiele ADSL verbinding kan worden verzekerd 🙁
   Thanx voor je reactie!