Nieuwe Oplossing voor Interactieve TV van kpn

Het goed lopende product Interactieve TV van KPN (HDTV), zal volgens mij in de toekomst ook meerdere televisies aan kunnen. Waarom zeg ik dat? KPN heeft tot op heden niet een oplossing gevonden om meerdere televisies aan te laten sluiten op de setup box voor interactieve tv.

Als je nou meerdere televisies hebt in huis, dan kun je deze dus NIET aansluiten op het HDTV signaal. Maar vanochtend las ik een bericht over een nieuw te testen project over netwerken via het stopcontact. Dit is niet zo nieuw, want bij elke electroboer koop je zo’n pakket.

Maar KPN gaat dit dus zelf ook aanleggen/testen. Het Bedrijf die dit soort producten in de markt zet is Devolo. Zou KPN met deze techniek het hele huis voor HDTV kunnen aanleggen? Want waar je stroom hebt, daar kun je ook internet/televisie hebben.

Dit zou een super oplossing zijn voor IPTV op korte termijn, maar dat zal nog wel op zich wachten. Eerst de test resultaten afwachten, en dan kijken of het haalbaar is.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …