InternetPlusBellen van KPN – Een Tussenstand

Het is alweer een jaar geleden dat ik in 1 van mijn eerste berichten heb geschreven over InternetPlusBellen van de KPN. Wat is de tussenstand na alle problemen, nieuwsberichten, en de negatieve berichtgeving in de media.

HIER staat het artikel van Jan 2007!

Ik schreef toen :

KPN is druk bezig om de boel recht te trekken. Op de algemene verkoop&informatie afdeling van KPN, zijn de verkoop targets op dit moment KPN Digitenne, en dat betekend dat de agents niet meer aktief IPB verkopen.Dat is een goed idee van kpn, om IPB wat naar achteren te schuiven, en er geen prioriteit meer van te maken. Intern bij KPN is er nog veel mis, en dat moet eerst opgelost worden.

Nou, ik kan er duidelijk over zijn hoe het nu is. Het is STIL rond InternetPlusBellen van de KPN. Dat betekent eigenlijk dat de problemen de wereld uit zijn toch? Want dat was toen wel anders.

Is uw Internet Plus Bellen aansluiting van KPN, Planet of HetNet? Laat even uw mening hierover achter in de reax dan laat even een reactie achter met UW mening hierover.

TOP / FLOP

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Gratis Laptop bij Internet Plus Bellen Premium

Even heel eerlijk : Op dit moment zijn er geen gratis laptops bij de Internet …