Verhuizen? Neem er de tijd voor!

U wilt verhuizen met de ADSL aansluiting? Wees er op tijd bij, want het ‘kan’ weken duren voordat er een koperlijn is verhuisd en ADSL ook nog eens erbij. De KPN heeft nog steeds de monopolie op de koperlijn, en de meeste providers maken gebruik van deze lijnen, dus moet men op tijd bij KPN dit melden, en KPN meldt dit weer terug bij de internet providers.

De kosten van verhuizing is ook nog erg verschillend. Bij de KPN wordt € 11,75 voor een PSTN lijn (ISDN € 28,83), maar daar komt de ADSL nog bij. Bij een KPN aangesloten provider kost het €34,03. Wat overigens een vreemd bedrag is. Maak er dan 35,00 € van.. Naja.

Verhuizen van een ADSL verbinding van Orange is gratis, maar Tiscali vraagt het wel hele grote bedrag van €59,00. Dat zijn wel erg grote kosten voor het verhuizen van een telefoonlijn. Daar kan een gebruiken van schrikken als men daar niks vanaf weet. Read the rest of this entry »

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …