Verhagen spreekt : Bel-me-niet werkt goed

Bel-me-niet

Verhagen spreekt : Bel-me-niet werkt goed

Het heeft jaren geduurd voordat het tot stand kwam, en na de invoering kan Minister Maxime Verhagen zeggen dat het bel-me-niet register goed werkt, maar kan nog meer irritaties voorkomen als de consument beter wordt geïnformeerd.

Minister Maxime Verhagen heeft dat medegedeeld aan de Tweede Kamer, op basis van een evaluatie van het in oktober 2009 ingevoerde systeem Bel-me-niet register.

Wie ingeschreven staat in het Bel-me-niet register, krijgt veel minder verkooptelefoontjes, concluderen de onderzoekers op basis van 500 enquêtes onder consumenten. Toch zijn er nog wel irritaties voor de mensen die zich hebben ingeschreven: bedrijven negeren het register, tijdens de verwerking van de inschrijving (zes weken) in het register worden mensen nog gebeld en bedrijven die een relatie hebben met de klant mogen ook bellen.

Verhagen gaat bekijken hoe gebruikers beter over deze tekortkomingen kunnen worden geïnformeerd.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de Samsung Galaxy S10E en de iPhone XR

De markt voor smartphones wordt voornamelijk gedomineerd door twee grote spelers: Samsung en Apple. Waar …