Samsung Galaxy Note 7 drama

Het is inmiddels overal wel bekend, Samsung is gestopt met de ontwikkeling en verkoop van de Samsung Galaxy note 7. Directe reden daarvoor is dat de accu van de Galaxy note 7 kan ontploffen en in een aantal gevallen ook al ontploft is. Omdat Samsung het probleem met de Note 7 niet kan oplossen, althans niet op korte termijn, heeft het bedrijf de productie van de note 7 geheel stopgezet. Dat heeft het bedrijf nu al ontzettend veel winst gekocht, maar er is nog een ander vervelend gevolg zichtbaar bij dit drama. De Galaxy Note 7 leek heel veel op zijn broertje, de S7 serie. De kans bestaat natuurlijk dat bezitters van dat toestel toch willen overstappen naar een andere Smartphone, omdat ze toch ook bij de S7 bang kunnen worden voor ontploffingsgevaar. De praktijk zal het uitwijzen.

Note 7 was een mooie Smartphone

Eigenlijk is het drama met de Galaxy Note 7 echt te betreuren, omdat het toestel verder over uitstekende eigenschappen bezit. Het design van deze smartphone was nog mooier dan dat van de note 6 en het toestel ligt fantastisch in de hand. Wat verder heel erg interessant aan dit toestel was, is de ingebouwde irisscanner. Met behulp van de irisscanner kunt u uw toestel ontgrendelen zonder enig handgebaar. U houdt het toestel gewoon voor uw gezicht, door ernaar te kijken herkent de smartphone u als eigenaar en wordt de mobiele telefoon ontgrendelt. Vind u de irisscanner maar niets, dan kunt u nog steeds gebruik maken van de vingerafdruk scanner. Het toestel was uiteraard niet alleen via een combi-abonnement te koop, maar ook gewoon los waarbij je vervolgens een goedkoop sim only abonnement kon afsluiten.

Het toestel had overigens dezelfde snelle processor als de Samsung S7y onder de motorkap, en ook dit toestel had vier gigabyte werkgeheugen en een hele goede camera aan boord voor mooie foto’s. Alleen had de Note 7 64 gigabyte geheugen voor opslag, terwijl de S7 32 gigabyte geheugen had voor opslag. Ook de accuduur van de Galaxy Note 7 was uitstekend te noemen, maar helaas zijn de problemen van juist dit onderdeel de ondergang geworden van de Note 7. Spijtig, maar Samsung komt ongetwijfeld binnenkort met een prachtige opvolger terug op de markt.

Minder concurrentie voor de Iphone7

Door het drama van het ontploffingsgevaar van de Samsung Galaxy Note 7 heeft IPhone op dit moment een stuk minder concurrentie. De IPhone was al bijzonder populair onder de smartphone liefhebbers, maar doordat Samsung gestopt is met produceren van de Note 7 zal de verkoop alleen maar toenemen, althans op dit moment.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …