Home / Provider Top 7

Provider Top 7

Internet & Telefonie Provider van 2011

Hoe is deze lijst Opgemaakt? Afgelopen jaar hebben we op deze website een Poll gehouden onder de bezoekers, die dan ook ruim werd gebruikt. Dit zijn dus de resultaten van de bezoekers. Heeft u een persoonlijke lijst, reageer dan onderaan de pagina!

_

Eerlijk is eerlijk. Ze zijn net de goedkoopste, maar dat hoeft ook niet natuurlijk. Stabiel en ze beloven ook wat ze doen voor een grote Telecom Provider.Voor een kale ADSL verbinding Internet Basis(Gratis Monteur!) is op dit moment een aanbieding : De eerste 6 maanden slechts € 15,- /mnd
Nummer 2 van Nederland

Sinds 2003 is Tele2 actief in Nederland. Sindsdien is er veel gebeurd bij deze Internet/Telefonie en TV provider. Regelmatig bovenaan de kwaliteit testen, bieden complete producten aan (Triple Play), en zijn gewoon erg goed geworden

Tele2 6 maanden Aanbieding

De Italiaanse Alice is niet meer weg te denken uit de nederlandse internet/telefoon en ook TV aanbieders. Met BB-Net als partner in Nederland. De bieden ook Glasvezel aan in Amsterdam : Oost / Watergraafsmeer, Osdorp, en Zeeburg
Voorheen heette dit Orange, maar staan nu toch verrassend op de 4de plaats. Absoluut Verdiend, en misschien volgend jaar een stapje hoger?

Telfort

Een zeer goede telefonie, internet en televisie provider is in Nederland. Vooral op het gebied van HDTV zijn ze 1 van de voorlopers in Nederland, samen met Tele2 en KPN natuurlijk. Hoge downloadn snelheden zijn mogelijk bij deze Internet Provider. Daarmee zijn ze koploper in Nederland!

Het Net
Ziggo
Ziggo is de grootste Nederlandse kabelaanbieder en ontstaan door een fusie tussen de aanbieders Casema, @Home en Multikabel.
Planet Internet
Telfort, tegenwoordig onderdeel van marktleider KPN, is het voordeelmerk van de moedermaatschappij. Bij Telfort ontvangen klanten meer waar voor hun geld. Zo heeft Telfort de voordeligste minuutprijzen in de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *