Ziggo gesteund door UPC en XS4ALL

Normaal gesproken wil ik me niet bezighouden met de problematiek rond het blokkeren van The Pirate Bay in Nederland. Maar aangezien er nu een aantal Internet Providers onder vuur komen te staan, komt het toch in mijn straatje terecht.

Want het volgende bericht was gisteren bekend gemaakt : Brein sleept Ziggo voor de rechter om The Pirate Bay

Nu wordt er aan alle kanten geschreven en vragen gesteld rondom deze gang van zaken.  Bij Telecompaper.com was er het volgende bericht te lezen :

Stichting Brein kan geen toelichting geven op de argumentatie achter het uitkiezen van kabelaanbieder Ziggo bij een rechtsgang om het blokkeren van The Pirate Bay af te dwingen. Er is momenteel niemand aanwezig bij de stichting die de pers te woord kan staan. Eind vorige week liet Brein weten naar de rechter te stappen omdat Ziggo niet van plan is te voldoen aan een verzoek van Brein om internetabonnees te toegang tot de downloadsite The Pirate Bay te ontzeggen. in de media werd gesteld dat Brein-directeur Tim Kuik voor Ziggo had gekozen omdat dit de grootste ISP van Nederland is. KPN en UPC zijn qua aantal klanten echter vergelijkbaar of groter. Woordvoerders van UPC en KPN-dochter XS4All hebben inmiddels laten weten volledig achter Ziggo te staan bij een rechtsgang.

Hier staan de grote internet providers hand in hand, in plaats van tegen over elkaar.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …