Home / Diversen / Ziggo Almelo heeft het moeilijk

Ziggo Almelo heeft het moeilijk

Heb je kabelontvangst in Almelo? Dan is de kans groot dat je een probleem hebt, want het regent klachten over de kabelontvangst namelijk. Overal in de stad melden klanten van Ziggo problemen met de ontvangst van zowel televisie, internet, en een krakkemikkige telefoon aansluiting.

Vul je Almelose postcode in, en kijk maar eens wat er zoal kapot is in Almelo.
https://www.ziggo.nl/klantenservice/storingen-problemen?

storing-ziggo

De klachten variëren van tijdelijk helemaal geen beeld op tv, tot het niet kunnen ontvangen van enkele zenders. Ook komt volgens klagende abonnees veelvuldig voor dat er ‘blokjes’ op het scherm verschijnen.

Volgens interne nota’s van Ziggo, is het probleem ontstaan toen ze Almelo op een ander frequentie blok hebben gezet, waardoor de frequenties van Cogas in ‘menging’ komen met die van Ziggo.

Volgens een woordvoerder van Ziggo zijn de problemen inmiddels opgelost. Wie toch nog last heeft, gebruikt volgens hem een niet door Ziggo gecertificeerde ontvanger. Die moet handmatig opnieuw worden geconfigureerd.

Ik denk dat er genoeg werk is voor een ervaren Ziggo monteur? http://www.quambapeople.nl/vacatures/ervaren-ziggo-monteur/

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …