UPC breidt Video-on-demand uit

Met UPC On Demand bepalen klanten zelf wanneer en hoe vaak zij programma’s, films, series en concerten bekijken. De dienst kan rekenen op een snel groeiend aantal gebruikers. Met het toevoegen van Sex and the City, Frasier en Twin Peaks verwacht UPC dat het gebruik van UPC On Demand een extra impuls krijgt. De drie series zijn zonder extra kosten en onbeperkt te bekijken voor klanten van UPC Digitale TV met een Royaal-abonnement.

Ivo Lochtman, directeur content bij UPC: “We zien dat UPC On Demand voor veel van onze klanten een dagelijks onderdeel van hun kijkgedrag is geworden. Er is altijd wel een programma dat klanten graag willen zien wanneer het hun uitkomt. Met het toevoegen van deze kijkcijferhits zijn we er van overtuigd dat klanten nog vaker een programma van hun keuze op UPC On Demand kunnen vinden.”

Per maand maakt gemiddeld 40% van alle digitale abonnees gebruik van UPC On Demand. Eerder dit jaar voegde UPC al Desperate Housewives, Grey’s Anatomy en Criminal Minds toe aan deze dienst. Dat bleek een direct succes. Desperate Housewives nam al snel de toppositie in als meest bekeken tv-serie via UPC On Demand.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …