Storing bij Digitale TV van Ziggo (Opgelost)

Het is weer storing tijd bij Ziggo. Ongeveer anderhalf miljoen huishoudens in Nederland ontvangen dinsdagavond geen televisiesignaal. Dat meldt telecomprovider Ziggo.

Volgens een woordvoerder staat vast dat er in de oostelijke helft van het land, van Groningen naar Limburg, een storing is in het televisiesignaal.

Mogelijk gaat het om een landelijke storing en is ook het telefoonverkeer getroffen. De oorzaak is nog niet bekend.
(telegraaf)

Update 11:19 – Opgelost
Een stroomstoring in een verdeelstation van Ziggo heeft er gisteravond voor gezorgd dat grote delen van Nederland geen radio en tv konden ontvangen via de kabel. De storing begon gisteravond rond half negen. De kabelmaatschappij meldde dat circa 1,5 miljoen van de circa 3,4 miljoen klanten last hadden van de storing. In het verdeel station viel de stroom uit. Normaliter slaat dan een generator aan, maar “door onbekende reden is dat niet gebeurd”, zegt een woordvoerder.

Gelukkig is rond tien uur vanochtend de storing grotendeels voorbij

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …

One comment

  1. Het schijnt opgelost te zijn…