Squidoo al gebruikt? Doe het wel snel!

Zo, op aanraden van een aantal Amerikaanse vrienden en een aantal bloggers in Nederland, ben ik ook begonnen aan een squidoo pagina.

http://www.squidoo.com/satellite-dish/

Oftewel een pagina over satelliet installaties. Heb er wat reclame opgezet, wat links terug geplaatst naar anderen. En we gaan eens kijken wat het gaat brengen de komende tijd. Zal nog een paar anderen plaatsen, en misschien wel een nederlandse pagina. Maar dat komt nog wel.

Squidoo is geweldig. Web 2.0 ten op, en het gaat nog iets verder als hyves. In de US is Hyves op dit moment nog steeds erg goed in verkeer, maar het is zakkende, en het goede is ervanaf vind ik zelf. Squidoo is bezig met iets op te zetten wat wel een toekomst kan gaan worden.

Ben een officiele beta gebruiker op dit moment, omdat ik ben gevraagd nav een onderzoek wat ik voor hun gedaan heb een aantal maanden geleden.

Dus, houde weblog in de gaten, misschien komen er nog wel meer zaken wat super gaat lopen op squidoo!

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …