Regiokabel wordt overgenomen door UPC

UPC heeft kabelbedrijf Regiokabel uit Huissen overgenomen.

Dat houdt in dat UPC vanaf begin juli analoge en digitale televisie, snel internet en telefonie via de kabel in Huissen levert. Eind juli kan UPC alle inwoners van Huissen haar diensten bieden. UPC zal klanten van Regiokabel individueel informeren over het productaanbod van UPC en wanneer zij daar gebruik van kunnen maken.

De winkel van Regiokabel aan de Langestraat 36 in Huissen blijft open en zal het karakter van een UPC Winkel krijgen.

Het verzorgingsgebied van Regiokabel omvat zo’n 8.000 huishoudens in Huissen. UPC levert haar diensten al aan de overige kernen van Lingewaard, waar Huissen onderdeel van uitmaakt. Het was voor UPC dan ook een logische stap om Regiokabel over te nemen. De medewerkers van Regiokabel zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Zij worden medewerker van UPC.

Jaarlijks investeert UPC aanzienlijk in haar kabelnetwerk. Dit leidt ertoe dat haar netwerk een van de meest moderne ter wereld is.

Door de overname kunnen de klanten van Regiokabel een nog uitgebreider dienstenpakket verwachten dat de kwaliteit minimaal evenaart van wat zij gewend zijn. Bovendien zullen zij in de toekomst sneller beschikken over nieuwe diensten.

Voor inwoners van Huissen met vragen over de overname, UPC en haar diensten, heeft UPC een speciaal telefoonnummer opengesteld (020 775 70 26, lokaal tarief) dat op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur bereikbaar is.

UPC ontwikkelde ook een speciale website voor de klanten van Regiokabel. Totdat de overname van Regiokabel door UPC volledig is afgerond, blijft de klantenservice van Regiokabel actief.

Er zijn geen details bekend over het bedrag wat hiermee gemoeid is, maar het zal in de miljoenen zijn 🙂

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …