Nieuwe Tarieven voor UPC Analoog en Digitaal

De recessie is toegeslag in de telecom wereld, en ook de aanbieders hebben hun prijzen verhoogd. UPC gaat in 2012 de tarieven voor het analoge tv- en radio-pakket verhogen, evenals het basispakket voor digitale televisie. Maar, het kijken naar HD-tv wordt iets goedkoper. Tevens worden de kosten voor het bellen en aanslutingen voor telefonie duurder.

Gelukkig heeft UPC netjes alles in een overzicht geplaatst, waardoor het allemaal wat duidelijker wordt. Dat zouden meer aaanbieder moeten doen eigenlijk, i.p.v de kleine lettertjes hanteren in contracten e.d.

UPC Tarieven 2012

Wat ook opvalt is dat ip-telefonie kosten ook omhoog gaan in 2012; De UPC Bellen-, UPC Bellen Avond Weekend- en UPC Bellen Onbeperkt-abonnementen worden 50 eurocent duurder.

Verder wordt het bellen naar vaste nummers in Nederland één eurocent per minuut duurder, terwijl het minuuttarief voor het bellen naar mobiele nummers zakt van 0,175 euro naar 0,16 euro.

In Duitsland zijn we allang over op hd aansluitingen via de kabel, en is analoog niet meer ter sprake sinds jaren. UPC meent nog steeds allerlei zenders analoog aan te moeten bieden. Wanneer ze daar nu eens mee kunnen stoppen, dan dalen de kosten ook.

Kaartje in je TV en klaar.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …