LogoLove: wat zegt de ontwerper?

Als je een eigen bedrijf aan het opstarten bent, komt er veel op je af. Om zo professioneel mogelijk op je potentiele klanten over te komen, wil je ze zeker duidelijk maken wat jij te bieden hebt. Om duidelijk aan te geven wat voor bedrijf je hebt zoek je daar het best passende logo en huisstijl bij. Hoe je dit aanpakt, maken we je duidelijk door middel van een interview met een van de ontwerpers bij LogoLove, een bedrijf dat voorziet in de ontwikkeling van zowel logo’s, huisstijlen en websites. De vragen die we stelden kun je hierna, uiteraard voorzien van een antwoord.

Wat biedt LogoLove de klant?

LogoLove ontwerpt een logo en huisstijl die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en uitstralen wat jij de klant te bieden hebt. We werken uitsluitend met professioneel personeel. Als je ervoor kiest om bij ons een logo te laten ontwikkelen, maar nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je ook eerst onze website raadplegen voor voorbeelden. Wellicht doe je daar ideeën op maar we kunnen je uiteraard altijd helpen als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Wanneer kun je een logo in huis hebben en wat zijn de kosten?

Wanneer je eenmaal een opdracht voor het ontwikkelen van een logo en huisstijl bij ons aangevraagd hebt, zorgen we ervoor dat je dit binnen 48 uur in huis hebt. De prijzen lopen uiteen en kun je vinden op onze website www.logolove.nl We hebben vaak speciale kortingsacties waarbij je tegen een leuke prijs een logo kunt bestellen. Heb je geen haast met je logo? Wacht dan met aanvragen tot je een leuke actie ziet die jou voordeel oplevert.

Wat voor service biedt LogoLove?

We bieden onze klanten een uitgebreid pakket aan qua service. Behalve een uiterst snelle levering, zorgen we ervoor dat jij de eigendomsrechten over het logo krijgt. Dit betekent concreet dat jouw logo door niemand anders gebruikt mag worden als jij daar geen toestemming voor geeft. Is het logo of de huisstijl niet precies geworden zoals jij voor ogen hebt? Dan passen we het gewoon voor je aan, want we zien graag tevreden klanten. Als je zelf al ideetjes hebt, zoals bijvoorbeeld over de kleur of wat je graag in het ontwerp wilt zien terugkomen, houden we daar uiteraard rekening mee bij het ontwerpen.

Hoe leg je contact met LogoLove?

Je kunt met ons op verschillende manieren contact leggen. Je kunt bellen of appen, de nummers hiervoor vind je op onze site. Mailen behoort ook tot de mogelijkheden. Als extra service vind je op de website een contactformulier, onder de button Contact. Je vult hierop eenvoudig en snel je naam en gegevens van je bedrijf in en kunt ons je vraag stellen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Hoe vraag je bij LogoLove een logo en huisstijl voor je bedrijf aan?

Voor het aanvragen van een logo of huisstijl kies je op onze website eerst het product dat je wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld voor alleen een logo kiezen, maar ook een combinatie met een huisstijl of website. Klik vervolgens op Aanvragen en vul de gegevens van je bedrijf in. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en kun je ook doorgeven aan ons. Als je nog algemene opmerkingen hebt kun je deze ook aangeven. Als je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op Aanvragen (via de knop met het winkelmandje) en regelen we alles netjes en zo snel mogelijk voor je. Zodat jij verder kunt met alle zaken die je nog dient te regelen voor je eigen bedrijf. Dit met als doel dat het voor iedereen herkenbaar zal worden door middel van het logo dat je bij LogoLove hebt laten maken.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …