KPN storing brengt goede doelen 120.000

Even terugkomend op de KPN storing. Internetprovider XS4ALL geeft zo’n 120.000 euro aan goede doelen als compensatie voor de overlast van de grote netwerkstoring in mei. Andere providers hebben nog niets gedaan.

Als goedmakertje voor de ellende van klanten bood het bedrijf kado’s aan. Tussen de opties zaten bijvoorbeel een kadobon, staatslot en de mogelijkheid geld over te maken aan goede doelen. Het bedrag is afhankelijk van de abonnementsprijs wat men heeft.

Goede doelen
In totaal krijgt Amnesty International nu € 86.826,50,EDRI (Europese organisatie voor privacy online): € 15.262,50 en Press Now (vrijheid van meningsuiting voor journalisten wereldwijd): € 17.872,50.

Zover bekend is XS4ALL de enige provider die een dergelijke actie heeft gehouden. Collega internetverstrekkers reageren vooral schuw op de vraag wat zij voor de klanten als compensatie in petto hebben. Dus, XS4ALL is weer eens apart – GOED – bezig.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …