Het Waalhaven Probleem van KPN

Waar Telecom knooppunten samenkomen, is het erg druk kwa verkeer, en kan het wel eens leiden tot een grote disconnectie van diverse diensten.

KPN bouwt op dit moment meer ondersteunende knooppunten in het netwerk, om toekomstige storingen te voorkomen. Vooral in de Buurt van Rotterdam wordt hard gewerkt, omdat hier vorig jaar een mega grote storing was, waarbij 112 enige tijd niet bereikbaar was, hulpdiensten elkaar niet konden bereiken en trams niet rijden.

De Inspectie Veiligheid en Justitie en het Agentschap Telecom doen in een rapport erg duidelijk hun bevindingen over de problematiek rond de storing. KPN gaat veel van de aanbevelingen opvolgen, en zal naast de technische verbeteringen ook de communicatie rond storingen te verbeteren, zegt het bedrijf.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …