Colporteur in opdracht van XS4ALL gehad?

Het gebeurt zo vaak, dat er een verkoper aan de deur belt, en zegt dat hij in opdracht van een telecom provider iets probeert te verkopen.

Altijd met goede bedoelingen natuurlijk, maar het gaat soms echt mis, en op facebook heeft Ton Reijnaerdts, een schrijnend verhaal verteld over een Colporteur van XS4ALL, die het e.e.a heeft meegemaakt de laatste tijd, en wat het vermelden waard is om gelezen te worden.

Hier alvast een klein stukje

In januari bezoek aan huis gehad door een colporteur in opdracht van XS4ALL. Hij kwam met een gecombineerd aanbod telefoon-internet-TV. Ik was eerst klant van moederbedrijf KPN. Omdat het pakket goed oogde zette ik mijn handtekening, maar niet na herhaaldelijk aan de man gevraagd te hebben of we dezelfde TV-stations zouden ontvangen als voorheen bij ZIGGO. We hoefden ons geen zorgen te maken zei hij. Alles bleef bij het oude, alleen de providers gingen over naar XS4ALL. Er was een bedenktijd van 7 dagen maar pas na 10 dagen arriveerde de modem plus gegevens over het TV-pakket!

Lees het verdere verhaal op zijn past op facebook, en deel het op je facebook pagina!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152494129146942&id=49320816941

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …