18 HD Zenders bij Glashart

Glashart Media heeft haar HD aanbod uitgebreid en biedt daarbij als eerste ook Veronica HD aan. Op tijd voor de premiere van The Pacific, dat per 3 april op Veronica in HD te zien is.

Glashart Media, onderdeel van Reggefiber, breidt het aantal HD-zenders op zijn netwerk fors uit. Glashart Media levert digitale TV aan consumenten, via providers als Solcon en XMS. Het pakket omvat 18 zenders, waaronder Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5 en Veronica van de drie Nederlandse groepen.

Verder gaat het om de HD feeds van Brava, Eurosport, Discovery Channel, Animal Planet, FashionTV, myZen.tv, Luxe TV en Nat Geo Wild.

Wanneer gebruikers hun HD-set-top-box op een bepaald programma afstemmen, toont deze automatisch de HD-variant als deze beschikbaar is. Tot eind 2010 zitten RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, Net5, Veronica en Eurosport als HD-zender in het digitale basispakket.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …