Opta wil toezicht op kwaliteit internetbellen

Dit kwam nog net binnen op de rss feeds van google :

De Opta wil zich ook gaan bemoeien met de kwaliteit van internetplusbellen. De Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta) wil meer te zeggen hebben over de kwaliteit van dienstverlening van onder meer telecombedrijven.

‘Ten aanzien van internetplusbellen zitten we op het puntje van onze stoel, maar we hebben vrijwel geen mogelijkheden KPN te dwingen hun standaarden aan te passen’, zei voorzitter Chris Fonteijn woensdag bij de presentatie van het jaarverslag.

De toezichthouder vindt de problemen bij de internetbeldienst van KPN slecht voor het vertrouwen van de consument. ‘KPN weet het zelf ook heel goed want ze lijden er enorme schade door’, constateerde Fonteijn. Hij vindt het wenselijk dat de Opta meer te zeggen krijgt over de kwaliteit van dienstverlening.

Het internetbellen van KPN wordt sinds de introductie twee jaar geleden geteisterd door problemen. ‘De problemen zijn nu grotendeels opgelost en we zien de klanttevredenheid weer toenenemen’, zei KPN-bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer dinsdag nog.

En we gaan weer vrolijk verder…….

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Gratis Laptop bij Internet Plus Bellen Premium

Even heel eerlijk : Op dit moment zijn er geen gratis laptops bij de Internet …