Home / Telefonie / Vodafone biedt landelijk vaste telefonie aan

Vodafone biedt landelijk vaste telefonie aan

Vodafone Nederland biedt met ingang van deze week landelijk vaste telefonie en internet aan. Dat maakte de aanbieder van mobiele telefonie woensdag bekend.

Vanaf juni konden enkele honderden klanten al kennismaken met de nieuwe diensten van Vodafone. Die proef is geslaagd, aldus het bedrijf. Vodafone heeft bewust gekozen voor een stapsgewijze introductie van vaste telefonie, aangezien het bedrijf in die branche geen ervaring heeft.

“De voorzichtige start in juni is voor ons heel nuttig geweest”, aldus bestuursvoorzitter Guy Laurence van Vodafone Nederland “De feedback van onze klanten heeft veel waardevolle informatie opgeleverd”.

Vodafone ziet nog wel enkele knelpunten. Zo is het nog moeilijk om overstappers hun telefoonnummer te laten behouden. Op de mobiele markt hebben telecombedrijven daarover inmiddels goede afspraken gemaakt, maar op de markt van vaste telefonie ontbreken die nog.

Vodafone wil daarover in overleg met andere aanbieders, aldus een woordvoerster.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

iPhone 7

Wat doen wij met de nieuwste iPhone xs en wat kunnen we er allemaal mee?

Het is al weer bijna een half jaar geleden dat Apple de iPhone XS in …