Abonnementsprijzen T-Mobile Hoger in 2012’Abonnementsprijzen T-Mobile omhoog’

PrijsverhogingNadat telecomaanbieder Hi vandaag bekendmaakte de abonnementsstructuur totaal te gaan omgooien, blijkt nu ook dat concurrent T-Mobile met nieuwe abonnementsprijzen komt. Dat blijkt uit interne documenten die in handen zijn van AllAboutPhones.nl.

Vooral de iSmart-abonnementen zullen fiks duurder worden. De goedkoopste bundel kost nu nog €29,50 per maand. Na 5 maart, de datum dat de prijsverhoging ingaat, wordt dit €37,50. Hiervoor krijgt de klant een datalimiet van 1.000MB en 75 belminuten. Het ‘oude’ datalimiet voor dit abonnement lag op 500MB. Gemiddeld worden alle iSmart-bundels €15 duurder vergeleken met de huidige abonnementen.

Ook de prijzen van de Smart Start-bundels gaan iets omhoog. De goedkoopste variant is vanaf 5 maart €2,50 duurder, terwijl bij de andere bundels het datalimiet en de belbundel naar beneden worden bijgesteld. De Smart Plus-bundels blijven grotendeels hetzelfde.

Volgens een woordvoerder van T-Mobile is de informatie niet correct meer. Dat suggereert wel dat het bedrijf dus binnenkort met een wijziging van de abonnementsprijzen komt.[telegraaf.nl]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …