Nieuwe Website voor WatdoenWijMet.nl

Na enige maanden met een tijdelijke website ontwerp te hebben gewerkt, werd het de hoogste tijd om verder te kijken met een nieuw ontwerp, wat meer gericht is op nieuws berichten uit de telecom wereld.Zo zijn er ontzettend veel verbeteringen te vinden op de site, waaronder een 2 tal nieuwe categorieen : mobiel & video.

Mobiel

Deze website is al vanaf het begin gericht op telecommunicatie nieuwsberichten, maar niet specifiek uit de mobiele branche. Maar daar ga ik toch veranderingen in brengen de komende tijd, zodat er ook bijzondere mobiele telecom nieuwsberichten worden geplaatst op de website. Dus houd de categorie mobiel in de gaten!

Video

Deze categorie heb ik aangemaakt, om eens leuke en mooie video’s te laten zien uit de telecommunicatie wereld. Dat kunnen reclame spots zijn, maar ook diverse reportages, interviews en weet ik wat meer.

Houd de website in de gaten, want in 2012 gaan we gewoon door met knallen!

Frank Edens

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …