KPN’s eigen startpagina : kpnvandaag.nl

[Update 19-11-2011]
Voor diegenen die support zoeken voor kpnvandaag, is er nu ook een forum waar je vragen kunt stellen hierover!
http://forum.kpn.com/

[sam_zone id=1 codes=’false’]

Na een beetje op google zoeken, en in verschillende nieuwsgroepen kwam ik op de volgende site uit :  http://www.kpnvandaag.nl
OK, wat is dit mijn lieve gebruikers van KPN? Een startpagina die je zelf kan installen, zoals i-google het doet?

Ze schrijven het volgende :

KPN vandaag is jouw ideale startpagina die je kunt inrichten zoals je zelf wilt. Onderin de pagina kies je zelf je favoriete blokjes met informatie en verander je gemakkelijk de achtergrondkleur. Verder vind je alles wat je dagelijks nodig hebt zoals het nieuws, weer, verkeer en ook je email overzichtelijk bij elkaar. Meer weten? Bekijk dan vanaf 16 JUNI de introductiefilm op www.kpnvandaag.nl
Dus wat gaan we doen : Allemaal op 16 juni gaan kijken en bezoeken wat deze startpagina ons te bieden heeft. Ik ben zeer benieuwd, en ook naar jullie ervaringen.

 

Update : Ik kwam deze video tegen op een relatief onbekende video website, waarin KPN uitlegt waarom ze Planet niet meer hebben.

Update 07-07-2011
Naar aanleiding van het niet bereiken van kpnvandaag.nl, heb ik er even een speciaal bericht voor geschreven. http://www.watdoenwijmet.nl/kpn-nieuws/kpnvandaag-offline-voor-kpn-klanten/[sam_zone id=1 codes=’false’]

36 thoughts on “KPN’s eigen startpagina : kpnvandaag.nl

 1. van der Laan

  - Edit

  Gewoon een andere startpagine instellen. Heb ik vandaag ook gedaan. Ik ben er klaar mee.

 2. Nog nooit zo,n … bedrijf meegemaakt wacht al 13 weken op een aansluiting in almere elke keer weer nieuw smoesjes ondernemen met kpn niet doen neem geen ondernemers pakket want het werkt niet

 3. Normaal krijg ik bij opstarten van mijn laptop (apple) de startpagina van kpnvandaag. Nu krijg ik alleen maar de mededeling “fout opgetreden”. Zelfs indien ik via de site van KPN probeer om de startpagina in te stellen dan krijg ik de mededeling “fout opgetreden” WAT KAN DIT ZIJN EN HOE TE REPAREREN?????

 4. Pingback: 500 Telecom Nieuws Berichten - De Geschiedenis van WW | Telecom Nieuws | Watdoenwijmet

 5. Pingback: KPNVandaag offline voor KPN klanten? | Watdoenwijmet

 6. Ook bij mij melding HTTP-fout 500, bij KPNvandaag. Geen idee hoe ik dit moet oplossen? Iemand……?

 7. Http error-500 – Internal server probleem,
  Door onbekende oorzaak kan ik geen gebruik meer maken van deze site. Nergens binnen KPN is iemand die kan vertellen over het hoe en waarom.
  Zeer slordig.

 8. Heb ik ook last van ,deze code krijg ik erbij HTTP-fout 500 .als ik naar google lees ik dat bij site iets fout is.maat wat ?

 9. zeker al 2 dagen geen verbinding met kpnvandaag.nl en geen informatie waarom je deze site niet kunt openen

 10. Al twee dagen geen verbinding met http://www.kpnvandaag.nl te krijgen.
  Geen informatie te krijgen en geen mail erover terwijl ik er wel voor ben aangemeld. Ben met mjn mobiel abo na 12 jaren weg bij de KPN vanwege het niet zelf kunnen verlengen van een abo omdat dit alleen met een Nederlandse paspoort of id kaart kan.
  Als het kon zou ik alles bij de KPN opzeggen. Wat een onflexibel bedrijf.

 11. Hoi Rene,

  Volgens mij is er op dit moment weer een storing op kpnvandaag.nl. De website is niet te bereiken!
  Houd de nieuwsberichten in de gaten..

  Frank

 12. Waarom ziet kpn vandaag er uit als een kladschrift , alle letters door en over elkaar heen,
  af en toe een mooi ingerichte web site en dan weer niet te openen.

 13. Dat is erg vervelend, probeer het beste de KPN helpdesk te bereiken hiervoor. Die kunnen u verder helpen hiermee.

  Frank

 14. Pingback: Een Update van KPN’s Eigen Startpagina Kpnvandaag.nl | WatdoenWijMet : Glasvezel, ADSL, IPTV

 15. kpnvandaag al een hele tijd niet te bereiken, ben van ellende maar hetnet gaan instellen als startpagina, tot heden geen reactie van kpn over problemen met die pagina,triest voor zoveel geld en dan niet krijgen wat beloofd id!

 16. Kan plotseling de startpagina alleen maar blanco krijgen heb hem jaren gebruikt krijg hem niet meer ingesteld wat kan er gebeurt zijn

  1. ruud weyers

   - Edit

   Ik heb hetzelfde probleem als er eebn oplossing voor handen is hoor ik het gaarne

   MVg
   Ruud
   [weggehaald ivm spam]

 17. Let op met glasvezel van kpn,de snelheid is niet haalbaar waarmee ze adverteren.
  Ik heb zelf de zilverpakket van 50mb.
  Ik kom niet verder dan 43 mb en zeer onstabiel en dat voor glasvezel.
  Ze zeggen dat je altijd wat verlies hebt.
  Maar 7mb met glasvezel.
  Nee sorry dat gaat er bij mij niet in.
  Hellaas zit ik er een jaar aan vast.
  Succes u bent gewaarschuwd.

 18. Dacht dat deze problemen wel opgelost waren. Dus gisteren wederom als startpagina ingesteld. Vandaag wederom uren wachten voordat hij is ingeladen. Haal hem uit de lucht en laat een nieuw team een nieuwe pagina ontwikkelen.

 19. Sinds de overgang van Planet naar KPN heb ik grote problemen met inloggen en met mijn website.Dit kost zakelijk veel geld. KPN.Zijn jullie nog van plan hier iets aan te doen? Mijn geduld raakt op.

 20. LS,
  Al járen ‘lid’van Planet, nu overgegaan naar
  Kpn vandaag: wáárdeloos !!!!!!!!!!!!!!!!:
  9 van de 10 keren krijg je ( na wat moeite-) de webpagina, maar lukt het niet om een artikel te openen.!!!!!
  SHAME KPN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. !!!! Waarom kan ik toch die verrekte kpnvandaag.nl niet openen? Het is onmogelijk om ze te bereiken en op mail wordt niet gereageerd, ik vind het een waardeloze actie van KPN en dit gaat ze in iedergeval mij als klant kosten!

 22. kpn geeft alles verkeerd door wat de nieuwe gebruikersnaam betreft waardeloos. het kost je alleen maar veel geld om ze aan de telefoon te krijgen ik was over planet ook tevreden maar niet met kpn altijd veel gedoe.eerst laten ze je een maand wachten op je email en dan krijg je nog verkeerde informatie.als dat niet veranderd stap ik over naar iemand anders.

 23. Gerard van Eijndhoven

  - Edit

  prachtige startpagina, moet je hem wel kunnen openen hier heb ik reeds diverse malen met kpn overgebeld wat je rond de 10 euro kost omdat je zomaar door het wachten 25 à 30 minuten aan de lijn bent à 0.45 cent zij kennen het probleem want het blijkt dat ook de helpdesk er veel last van heeft, maar er veranderd niets. Sinds 2000 heb ik Planet gehad waar nooit geen problemen mee waren. KPN moet als zij wat veranderen wel eerst zorgen dat de zaakjes goed voor elkaar zijn Nu ben ik genoodzaakt om via Google of Msn optestarten wat wel goed werkt.Ik ben ondanks hun mooie Startpagina zeer teleur gesteld in KPN. Gelukkig zijn er hier ook internet aanbieders die de zaakjes wel goed voor elkaar hebben, dus KPN, los het gauw op!!

 24. KPNvandaag is een goed opgezette en zelf in te vullen Startpagina; jammer dat alles zo traag werkt!

  Mario

Comments are closed.