Digitenne – Hoe blokkeer ik Meiden van Holland?

Digitenne heeft een gratis erotiekzender: Meiden van Holland. Normaal gesproken is deze zender bedoeld voor 18 jaar en ouder en is daarom beveiligd met een pincode. Ja, soms met een standaard pincode kun je deze zender bekijken : 1234

Hoe blokkeer je Meiden van Holland?

In het menu van het digitenne kastje, kun je Meiden van Holland Hard blokkeren. In de handleiding staat meer informatie hierover. Maar wil je het permanent blokkeren, dan zul je toch moeten bellen naar de Klantenservice van Digitenne via telefoonnummer 0900-0576 (€ 0,10 per minuut*).

Nadeel hiervan is, dat deze blokkade bijna niet te verwijderen is.

Wat is Digitenne?

Dat Digitenne goedkoop is, wist je misschien al. De mogelijkheden en kwaliteit van Digitenne zijn eigenlijk interessanter. Want door de lage prijs zou je haast vergeten dat Digitenne digitale tv is, en heel aantrekkelijk voor mensen die naast voordeel ook kwaliteit en gemak willen.

Het digitale signaal staat garant voor scherp beeld en helder geluid. Het gemak van een abonnement waarbij je niet aan een plek bent gebonden om tv te kunnen kijken, is ook duidelijk. Maar wat dacht je van het aansluitgemak? Juist omdat je met Digitenne de vrijheid hebt om ergens anders dan je woon- of slaapkamer digitale televisie te kijken, heeft KPN het aansluiten van Digitenne wel heel gemakkelijk gemaakt. Binnen 10 minuten heb je hoogwaardig digitaal beeld en geluid, zonder ingewikkelde installatie of lange handleidingen. En als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan kun je het gewoon gratis proberen!

Comments

  1. By annet