Home / ADSL / KPN Wijzigt homepages planet dus ook

KPN Wijzigt homepages planet dus ook

Sinds enige tijd is de rebranding van KPN in volle gang. Planet Internet bestaat niet meer, maar zou de bestaande gebruikers met email & homepages met rust laten.

“Er gaat niets veranderen, behalve dat u er een email adres bijkrijgt. De oude Planet Internet accounts blijven behouden, inclusief alle gegevens.”. Dit is wat veel gebruikers hebben gehoord.

Nu blijkt dus, dat gebruikers van Planet Internet de URL van de homepages zijn veranderd. En dat zijn vergaande gevolgen voor velen.

Voorheen : http://home.planet.nl/~gebruikersnaam/

Nu : http://home.kpn.nl/gebruikersnaam/

Nu schijnen niet alle gebruikers deze problemen te hebben, maar het lijkt erop dat ze de hele boel gaan omgooien richting KPN. Floris (bedankt!) heeft hier al ervaring mee.

Overigens staat er bij Het Net ook iets te gebeuren in 2 a 3 maanden. Ze hebben het partner programma alvast gestopt bij Tradedoubler.nl per 1 September a.s.  Als u dit niets zegt, dan is het niet erg. Maar het is dat u het weet.

Frank

Over Frank

Frank is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Tijd voor verandering

Wat doen wij met de zorgverzekering

Iedere Nederlander ouder dan 18 jaar is in feite verplicht om een eigen zorgverzekering te …

One comment

  1. Kijk, dat is nog eens een aanvulling. Bedankt floris. oh ik spam even jouw website hier :

    http://vansetten.web-log.nl/

    Groeten
    Frank