Sinds enige tijd is de rebranding van KPN in volle gang. Planet Internet bestaat niet meer, maar zou de bestaande gebruikers met email & homepages met rust laten.

“Er gaat niets veranderen, behalve dat u er een email adres bijkrijgt. De oude Planet Internet accounts blijven behouden, inclusief alle gegevens.”. Dit is wat veel gebruikers hebben gehoord.

Nu blijkt dus, dat gebruikers van Planet Internet de URL van de homepages zijn veranderd. En dat zijn vergaande gevolgen voor velen.

Voorheen : http://home.planet.nl/~gebruikersnaam/

Nu : http://home.kpn.nl/gebruikersnaam/

Nu schijnen niet alle gebruikers deze problemen te hebben, maar het lijkt erop dat ze de hele boel gaan omgooien richting KPN. Floris (bedankt!) heeft hier al ervaring mee.

Overigens staat er bij Het Net ook iets te gebeuren in 2 a 3 maanden. Ze hebben het partner programma alvast gestopt bij Tradedoubler.nl per 1 September a.s.  Als u dit niets zegt, dan is het niet erg. Maar het is dat u het weet.

Frank

Over de auteur

Frank is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Gerelateerde berichten

één antwoord